BEST AMINO TABS 320 TABS

BEST AMINO TABS 320 TABS
0,00лв.
Без данък : 0,00лв.
Код на продукта : BEST AMINO TABS 320 TABS
Наличност : В наличност
 

Best Amino Tabs на Silver Nutrition са аминокиселини с пълен профил - съдържа неесенциални аминокиселини, аминокиселини с разклонена верига, както и всички други есенциални аминокиселини. Аминокиселините са основните изграждащи елементи на протеините и са от голямо значение за тялото. Те играят ключова роля за транспортирането и усвояването на хранителните вещества, както и за производството на азотен оксид, който е от голямо значение за мускулния растеж. Best Amino Tabs подпомага намаляването на катаболните процеси, формирането на свободни радикали и може да предпази мускулната тъкан от разпад. Есенциалните аминокиселини са от съществена важност за нас, тъй като те не могат да бъдат синтезирани от тялото и следователно трябва да се набяват допълнително чрез хранителния ни режим и чрез приема на хранителни добавки. 
Приемът на Best Amino Tabs е най-ефективният начин да подобрите спортните си резултати и да подобрите възстановяването си и то за най-кратко време. Продуктът на Silver Nutrition е създаден специално, за да подпомогне покачването на мускулна маса, както и здравето на организма като цяло. 

 

Препоръчителен прием: Приемайте по 4 таблетки преди тренировки и 4 таблетки след това.

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

 

 

 

 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :

Design and Development by Silvernutrition
© 2013 - 2017 | All rights reserved!